Ολοκληρωμένες αεροπορικές υπηρεσίες

Από τη κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα

Η Σχολή μας, www.aeroacademy.gr  η οποία είναι η πρώτη που απέκτησε άδεια για την Εκπαίδευση Ιδιωτών Χειριστών, προσαρμόστηκε άμεσα στην νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία των JAR-FCL 2, Τόσο για την Εκπαίδευση Ιδιωτών Χειριστών και Ελικοπτέρων, όσο και για την Εκπαίδευση Επαγγελματιών Χειριστών Ελικοπτέρων, με τις Ειδικότητες «Πτήσεως Δι’ Οργάνων (Π.Δ.Ο.)» και «Εκπαιδευτή Πτήσεων». Επιπλέον αδειοδοτήθηκε δια την παροχή εκπαιδεύσεως στην απόκτηση «Ικανότητος Κυβερνήτου επί τύπων Ελικοπτέρων».

Για την επίτευξη των προαναφερομένων εκπαιδεύσεων η Σχολή μας απέκτησε την υπ’ αριθμόν GR-RF-002 Άδεια Λειτουργίας δια την Εκπαίδευση Ιδιωτών Χειριστών επί Αεροπλάνων και Ελικοπτέρων, καθώς και την υπ’ αριθμόν GR-FTO/TRTO-011 Άδεια Λειτουργίας δια την Εκπαίδευση Επαγγελματιών Χειριστών Ελικοπτέρων, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών ειδικοτήτων (ΠΔΟ – Εκπαιδευτού Πτήσεων) και Ικανοτήτων επί τύπων ελικοπτέρων.

Επιπλέον, εντός των πλαισίων της Σχολής, αδειοδοτηθήκαμε για την Εξέταση της Επάρκειας της Αγγλικής Γλώσσας, όσον αφορά τους χειριστές, στο επίπεδο 4, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ICAO και της Ελληνικής ΥΠΑ. (ICAO LANGUAGE PROFICIENCY TEST CENTER FOR PILOTS)

Η αρχική Εκπαίδευση, αναλόγως του Πτυχίου και των πιθανώς απαιτούμενων ικανοτήτων διαρκεί από 4 έως 18 μήνες, αποτελείται από Εκπαιδευτικές Σειρές των 8, κατ’ ελάχιστον, ατόμων έως δώδεκα (12), κατ’ ανώτερον, προκειμένου να είναι ευέλικτη και αποδοτική και βασίζεται, όσον αφορά την Εκπαίδευση Εδάφους, δια μεν τους Ιδιώτες Χειριστές στην σειρά βιβλίων TREVOR THOM, δια δε τους Επαγγελματίες Χειριστές στην σχετική βιβλιογραφία της Σχολής της ΟΞΦΟΡΔΗΣ, συμπεριλαμβανομένων, βεβαίως, των αντίστοιχων οπτικοακουστικών μέσων, (διαφάνειες, videos κ.λπ.).

Η Εκπαίδευση Αέρος γίνεται στο Αεροδρόμιο των Μεγάρων και προγραμματισμός των πτήσεων πραγματοποιείται δια μεν τους ιδιώτες, όσο είναι δυνατόν σύμφωνα με την ευχέρεια του κάθε μαθητού, δια δε τους επαγγελματίες, σύμφωνα με πρόγραμμα το οποίο εκπονεί η Σχολή και βασίζεται στις απαιτήσεις του χρόνου και του είδους της εγκεκριμένης Εκπαιδεύσεως.

Δια την Εκπαίδευση των Χειριστών χρησιμοποιούνται τα ακόλουθα αεροσκάφη:

 

  1. Για την Εκπαίδευση Αεροπλάνου
    • TB 9 TAMPICO 4 ΘΕΣΕΩΝ
  2.  Για την Εκπαίδευση Ελικοπτέρου
    • ROBINSON R-22 MARINER 2 ΘΕΣΕΩΝ
    • SCHWEIZER SA 300 2 ΘΕΣΕΩΝ
  3. Για την Εκπαίδευση Π.Δ.Ο. και Εκπαιδευτού Π.Δ.Ο.
    • SCHWEIZER SA 300 2 ΘΕΣΕΩΝ
  4. Για την Εκπαίδευση Εκπαιδευτού Πτήσεων
    • ROBINSON R-22 MARINER 2 ΘΕΣΕΩΝ
    • SCHWEIZER SA 300 2 ΘΕΣΕΩΝ
  5. Δια την Εκπαίδευση Αποκτήσεων Ικανότητος επί τύπου Ελικοπτέρου
    • ROBINSON R-22 MARINER
    • ROBINSON R-44 CLIPPER
    • SCHWEIZER SA 300
    • EUROCOPTER EC 120 B COLIBRI

Η συντήρηση και παρακολούθηση των αεροσκαφών γίνεται από το εξουσιοδοτημένο, κατά PART-145, επισκευαστικό κέντρο της AEROSERVICES (EL.145.035), από έμπειρους πιστοποιημένους πτυχιούχους μηχανικούς επί των τύπων Αεροσκαφών που χρησιμοποιούνται από την Σχολή. Η έδρα του επισκευαστικού κέντρου βρίσκεται, επίσης, στο Αεροδρόμιο των Μεγάρων.


Η αποστολή μας

Σκοπός της Aeroservices Flight Training είναι να δημιουργεί ολοκληρωμένους χειριστές και πάνω απ' όλα σωστούς και ασφαλείς χειριστές.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι φτιαγμένο στις απαιτήσεις της εποχης μας και του ανθρώπου που με πολλές επαγγελματικες ασχολίες και με λίγο ελεύθερο χρόνο θέλει να αποκτήσει ένα χόμπυ τόσο σημαντικό : να μάθει να πετά αεροπλάνο ή ελικόπτερο .
Γιά τον σκοπό αυτό , διαθέτουμε ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό αέρος - εδάφους και τεχνικούς συντήρησης με ένα υπερσύγχρονο στόλο απο αεροπλάνα και ελικόπτερα , τα οποία σταθμεύουν στο Αεροδρόμιο των Μεγάρων όπου βρίσκονται και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας .
Στόν ίδιο χώρο βρίσκεται και η μονάδα συντήρησης και παρακολούθησης των σκαφών , σε ένα ολοκαίνουργιο κτίριο (Εγκαταστάσεις ) τ.μ .

Δραστηριότητες

  • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

    Ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς δραστηριότητας της AEROSERVICES είναι η τεχνική παρακολούθηση και συνήρηση των αεροσκαφών.

     

    Περισσότερα...

     
  • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ

    Η AEROSERVICES ως επίσημος αντιπρόσωπος κατασκευαστικών οίκων Αεροσκαφών και αεροπορικών υλικών δύναται να ικανοποιεί της ανάγκες των πελατών της για το σύνολο των απαιτήσεων τους εξασφαλίζοντας παράλληλα ποιότητα , ασφάλεια και εγγυήσεις για όλα τα διακινούμενα προϊόντα.

    Περισσότερα...

     
  • ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

    Δημιουργώντας, με τα πιο σύγχρονα μέσα και εκπαιδευμένο προσωπικό, πλήρης μονάδα συντήρησης αεροπλάνων και ελικοπτέρων, μόνιμη παρακαταθήκη ανταλλακτικών και αναλωσίμων υλικών

    Περισσότερα...

     
  • ΣΧΟΛΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

    Η Σχολή μας, www.aeroacademy.gr η οποία είναι η πρώτη που απέκτησε άδεια για την Εκπαίδευση Ιδιωτών Χειριστών, προσαρμόστηκε άμεσα στην νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία των JAR-FCL 2.

    Περισσότερα

     

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ © 2014 AEROSERVICES. ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ
Πολιτική Απορρήτου